Μαρία Μπακοδήμου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και κατέφυγε στην αστυνομία [video]

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου αυτή την περίοδο να ετοιμάζει τα νέα επαγγελματικά βήματά της στο κανάλι του Open Beyond, όμως μια είδηση ήρθε να ταράξει την καθημερινότητά της. Ειδικότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια πληροφορήθηκε την ύπαρξη ενός site που διαφημίζει ένα προϊόν αδυνατίσματος, παρουσιάζοντάς το ως το δικό της μαγικό προϊόν. Παράλληλα, παραθέτει μια συνέντευξή της που μιλά γι’ αυτό, η οποία φυσικά δεν ανήκει στην γνωστή παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπακοδήμου εκνευρισμένη και σοκαρισμένη με όλη αυτή την ιστορία πήγε στην αστυνομία, έκανε μήνυση και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αναλάβει πλέον το ζήτημα. Η παρουσιάστρια σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν διαφημίζω κανένα προϊόν αδυνατίσματος . Πρόκειται για απάτη κι ενδεχομένως να είναι κι ένα προϊόν που βλάπτει την υγεία .

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα ακόμα θύμα του διαδικτύου. Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που έχουν βρεθεί στην ίδια κατάσταση.

Read More

And More