Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζεται σέξι και δηλώνει: Όταν αισθάνθηκα ότι κάτι με πιέζει, ότι κάτι δεν με βολεύει, ξεκίνησα ψυχανάλυση!

Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει ως Doctor Love για το νέο τεύχος του περιοδικού Down Town! Στην πιο σέξι φωτογράφισή της, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μιλάει για τη ζωή της στην Κωνσταντινούπολη, τις σχέσεις της και τους επικριτές της.

Ρωτήθηκε αν την επηρέασε το reality που παρουσιάζει: Καθόλου δεν το σκέφτηκα. Άκουγα που έλεγαν reality και reality με αρνητική απόχρωση, και λέω “αλήθεια”; Έχει κάτι το αρνητικό το reality; Όταν μου προτάθηκε, μου άρεσε πάρα πολύ, κυρίως γιατί είχε θέμα τις σχέσεις. Ως δημοσιογράφος στα περιοδικά που δούλευα – για παράδειγμα στο Status με τη στήλη Πόλεμος και Ειρήνη – έγραφα πάντα για τις σχέσεις. Οι σχέσεις ήταν το καλύτερό μας με τις φίλες μου, για να συζητάμε, να λέμε, να γελάμε. Γι’ αυτό ήθελα πολύ να το κάνω.

Είσαι σε φάση να ξεκινήσεις μια νέα σχέση;

Είμαι σε φάση που είμαι πιο ώριμη κι ευχαριστημένη με όλα. Προφανώς πέρασε μια περίοδος που δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα. Ένα μεταβατικό στάδιο που ήταν πιο δύσκολο και προχωρώντας σε καινούργια ανοίγματα αρχίζω κι επιβεβαιώνομαι, χαίρομαι, εισπράττω, ωριμάζω.

Ο “χωρισμός” σου με τον Φώτη σου έκανε καλό;

Στην ενηλικίωσή μου ναι. Αν και ήταν πολύ σκληρό, γιατί με τον Φώτη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε όμως οικογένεια, είμαστε αδέρφια.

Έχεις κάνει ψυχανάλυση;

Εδώ και τρία χρόνια. Ακριβώς τη στιγμή που αποφάσισα να τ’ αλλάξω όλα. Μόλις αισθάνθηκα ότι κάτι με πιέζει, ότι κάτο δεν με βολεύει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάνω ψυχανάλυση και meditation και γενικά ασχολούμαι πια με τον εαυτό μου. Παλαιότερα δεν θα το έκανα, δεν θα αφιέρωνα μια ώρα στον εαυτό μου.

Σε φλέρταραν όταν έβγαινες στην Κωνσταντινούπολη;

Ναι, και ίσως περισσότερο από τους Έλληνες. Και είναι πιο κολακευτικό γιατί δεν με ξέρει κανείς εκεί, οπότε ξέρω ότι δεν φλερτάρουν την Μπακοδήμου. Ένιωσα τεράστια ελευθερία. Σαν να πήγα φοιτήτρια,

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More