Μαρία Μπακοδήμου: Για ψώνια με τον γιο της Νικήτα, λίγο πριν φύγει για σπουδές στο εξωτερικό! [pics]

Ο μεγάλος γιος της έγινε 12 και άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό. Ο λόγος για τον κούκλο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου και του και κριτή του My style Rocks, Δημήτρη Αργυρόπουλο, Νικήτα που  έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό, μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο.

Λίγο πριν το ταξίδι του όμως, ο Νικήτας βρέθηκε με την διάσημη μητέρα του στα βόρεια προάστια και σε μεγάλο εμπορικό κέντρο για τις τελευταίες αγορές του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και γιο στο Golden Hall να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αναχώρηση του Νικήτα.

Ενώ, μερικές μέρες αργότερα η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγός της βρέθηκαν με τον γιο τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποχαιρετήσουν το παιδί τους. Συγκινημένη μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:  «Η στιγμή που έρχεται πριν καν καταλάβεις ότι πέρασαν 18 χρόνια και το παιδί σου φεύγει από το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλά δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλό ταξίδι σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικήτα μου κι έχω να πω ότι «Καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ».

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More