Μαρία Μπακοδήμου για Θανάση Κουρλαμπά: «Μου κάνει εντύπωση, έχω τελείως διαφορετική εικόνα»

Τη δική της άποψη για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» και τους ισχυρισμούς ότι ό Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν εκείνος που ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου, εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Πριν πείτε το ρεπορτάζ, θέλω να πω ότι ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι ένας ηθοποιός που δουλεύει χρόνια και όλοι έχουν την καλύτερη εικόνα γι’ αυτόν. Είναι σε παραστάσεις, όπως με τον Γιώργο Γαλίτη που δουλεύουν πολλά χρόνια την ίδια παράσταση. Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό. Η εικόνα που έχω εγώ για τον Θανάση Κουρλαμπά είναι τελείως διαφορετική. Κι απ’ την άλλη, ένας ηθοποιός, δε μπορεί αν διώξει έναν άλλο ηθοποιό» ανέφερε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου 13/4.

«Εμείς το όνομα του Θανάση Κουρλαμπά το γνωρίζαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες, απλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί. Ακουγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία» σχολίασε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ισίδωρος Φίκαρης με την παρουσιάστρια να καταλήγει, 

«Δε μπορεί να σε διώξει ένας ηθοποιός. Είσαι σε μια παράσταση και ένας ηθοποιός αποφασίζει και λέει στον παραγωγό, “θέλω να φύγει αυτός”; Τι είναι αυτός ο ηθοποιός; Ο παραγωγός αποφασίζει».

 

Read More

And More