Μαρία Μπακοδήμου: Η δουλειά που αποφάσισε να κάνει στο σπίτι της μετά το πέρας της καραντίνας [pic]

Μία νέα καθημερινότητα ξεκινά από σήμερα για τους Έλληνες, μιας και έπειτα από σχεδόν δύο μήνες καραντίνας, έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω χωρίς την αποστολή μηνύματος στο 13033, να κάνουν τα ψώνια τους, να επισκεφτούν κομμωτήρια τηρώντας φυσικά τα μέτρα προστασίας που εξέδωσε η πολιτεία. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στην κανονικότητά της και στους γνώριμους ρυθμούς της ζωής της.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στα γυρίσματα του “Just the 2 of us”, αφού αποτελεί ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show, ενώ σήμερα μας ενημέρωσε για το τι θα κάνει στο σπίτι της προκειμένου να υποδεχθεί τη νέα… εποχή. Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα αφιερώσει τη μέρα στην τακτοποίηση της ντουλάπας της.

Έφτασε η στιγμή που τα χειμωνιάτικα μαζεύονται και τα καλοκαιρινά παίρνουν τη θέση τους, μιας και πλέον μπορούμε να βγούμε έξω και να χαρούμε τον ανοιξιάτικο καιρό. “Ήρθε η ώρα να φύγει ο χειμώνας από τις ντουλάπες. Σήκωσα μανίκια, μάζεψα μαλλιά κι είμαι έτοιμη να βάλω τάξη. Έρχεται !!! Το καλοκαίρι”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήμου.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι έτοιμη να πιάσει δουλειά!

Read More

And More