Μαρία Μπακοδήμου: Όσα την εντυπωσίασαν στην εκδρομή της στον ποταμό Αχελώο

Μαρία Μπακοδήμου: Όσα την εντυπωσίασαν στην εκδρομή της στον ποταμό Αχελώο | tlife.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα μαζί με καλούς της φίλους. Πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στο Πήλιο μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Λεκάκη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου και πέρασαν όλοι μαζί υπέροχα. Στην αρχή αυτής της εβδομάδας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία από την εκδρομή της στον ποταμό Αχελώο. Ενθουσιασμένη από τις εικόνες που αντίκρισε, περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα την εντυπωσίασαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει με ανέμελη διάθεση στο υπέροχο τοπίο και στην ανάρτησή της σημειώνει: “Καλή εβδομάδα!! Είμαι εδω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας. Οι εκβολές του Αχελώου στο Ιόνιο, εκτός από υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου.

Εδώ συναντάς άγρια άλογα, αμμονησίδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδώ καταφύγιο για το χειμώνα. Εδώ συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών – που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του – όπως συντρίμμια κάστρων, πλακόστρωτα μονοπάτια, τοξοτές γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις GR”.

READ more