Μαρία Μπακοδήμου: Τα Χριστούγεννα γίνεται και πάλι παιδί!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι αναμφίβολα στα καλύτερά της. Μετά την συμμετοχή της από τη θέση σκριτή, στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και το τέλος του talent show, είναι έτοιμη για νέα βήματα που πάντα επιλέγει προσεκτικά. Οι καλύτεροι σύμβουλοι που έχει, είναι οι δυο της γιοι που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, δύο υπέροχα παιδιά, το Νικήτα και τον Άρη. Η σχέση που διατηρεί με τον πατέρα των παιδιών της είναι άψογη, ενώ τα δύο αγόρια όσο περνά ο καιρός μοιάζουν εξίσου στους δύο όμορφους γονείς τους.

Πρόσφατα μάλιστα 17χρονος Νικήτας και ο 15χρονος Άρης λοιπόν, πόζαραν στο πλάι της για ένα άκρως χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο. Συγκεκριμένα τους είδαμε στο περιοδικό Hello, σε μία πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση. Με αυτή την φωτογράφιση λοιπόν, μπήκε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων, που φαίνεται πως λατρεύει και που την κάνουν να νιώθει και πάλι παιδί. Το ίδιο εύχεται κι ελπίζει και για όλους τους υπόλοιπους.

“Ελπίζω όλοι μας τα Χριστούγεννα να νιώθουμε παιδιά”

Και μια γεύση από τη φωτογράφιση με τους γιους της

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

View this post on Instagram

«Ο μικρός μου γιος, ο Άρης, δεν είχε καν γεννηθεί όταν χώρισα. Γέννησα ένα μήνα μετά. Ένιωθα ότι θα ζούσα καλύτερα αν χώριζα. Είχα μια σχέση με τον μπαμπά τους, που παρόλη την αγάπη, επειδή ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ ανώριμοι-λίγο περισσότερο εκείνος- είχε πολλές εντάσεις που με κούραζαν, με ταλαιπωρούσαν και με πονούσαν», εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου στο χριστουγεννιάτικο Hello! Μην το χάσετε! #xmasissue #nottobemissed #internationalmagazine #hola #hello

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Read More

And More