Μαρία Μπακοδήμου: Τέλος η Μαριλού Ρεπαπή από την εκπομπή «Γεια σου» – Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε αλλαγές

Η Μαρία Μπακοδήμου στο φινάλε της εκπομπής της για τις γιορτές, ανακοίνωσε on air τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο «Γεια σου» από τη νέα χρονιά.

Αγκαλιάζοντας τους συνεργάτες της, η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρέτησε την δημοσιογράφο, Μαριλού Ρεπαπή, η οποία από τη νέα χρονιά δεν θα ανήκει στο team της εκπομπής «Γεια σου».

«Καταλαβαίνετε ότι τελειώσαμε για φέτος; Από τον Σεπτέμβρη εδώ πέρασε κιόλας αυτή η χρονιά και ξεκινάμε ξανά στις 7 Ιανουαρίου με εκπλήξεις όμως» ξεκίνησε να λέει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Γεια σου» – Αλλάζει ώρα προβολής

«Βασική έκπληξη θα είναι η νέα μας ώρα, από τις 12:00-14:00 το Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Μαριλού Ρεπαπή και να της κάνω μια αγκαλιά, που ήταν μαζί μας μέχρι τώρα» είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τις αλλαγές και συνέχισε με την Χριστιάνα Μπαξεβάνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Χριστιάνα Μπαξεβάνη πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Χριστιάνα μου, σου εύχομαι καλό δρόμο, όλα τα καλά να σου ‘ρθουν μπροστά σου. Και να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά εδώ, τους συνεργάτες μου» κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου η οποία επιστρέφει σε νέα ώρα και με μεγάλες αλλαγές στο «Γεια σου» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.

Read More

And More