Μαρία Μπέη: Αποκαλύπτει πώς θα ξοδέψει τα 50.000 ευρώ που κέρδισε στο MasterChef

Για την δεύτερη συμμετοχή της στο MasterChef που της χάρισε την πρωτιά, αλλά και τη ζωή της σήμερα, μίλησε η Μαρία Μπέη στο περιοδικό You και στην Τζώρτζια Συρίχα.

Η όμορφη chef, αναφέρθηκε στο χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε, αλλά και στις πρώτες της σκέψεις να αποκτήσει το δικό της σπίτι, κάτι που με αυτά τα χρήματα δεν θα καταφέρει να κάνει. 

Τα 50.000 ευρώ από το έπαθλο τι θα τα κάνεις;

Αρχικά είχα σκοπό να αγοράσω ένα σπίτι  γιατί είμαστε στο ενοίκιο, αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά και θα χρειαστώ περισσότερα για να ανοίξω και μια δική μου επιχείρηση, ένα εστιατόριο που είναι το όνειρό μου. 

Οπότε τώρα παίρνω δίπλωμα και θα πάρω και ένα αυτοκίνητο να κινούμαι. Θα πάρω δώρα σε φίλους και οικογένεια, θα ταξιδέψω και ένα μέρος των χρημάτων θα μπουν στην άκρη γιατί μπορεί να τα χρειαστώ σε ώρα ανάγκης.

Ο διαγωνισμός ήταν εισιτήριο για κάποιες προτάσεις δελεαστικές;

Την πρώτη φορά. Αυτή τη φορά επειδή ήταν Ιούνιος και η σεζόν είχε ανοίξει για τα περισσότερα μαγαζιά, δεν είχα κάποια σημαντική πρόταση που να μου κινήσει το ενδιαφέρον.

Και επειδή πέρασα και μια περιπέτεια υγείας, ακύρωσα κάποιες δουλειές. Κλείσαμε όμως, μια καλή δουλειά για τον Σεπτέμβριο, που την κυνηγάμε δύο χρόνια μαζί με τον Δημήτρη (Μπέλλο), οπότε θα κάνουμε πρώτα διακοπές και μετά θα ξεκινήσουμε.

 

Read More

And More