Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους που δεν περιμέναμε – ‘Ηταν ζευγάρι πριν την προβολή του MasterChef

Eκτός από την πρώτη ημέρα του χρόνου, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί κάτι εξίσου σημαντικό για τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο. Αυτό δεν είναι άλλο από την επέτειο του ενός χρόνου από τη δημιουργία της σχέσης τους. Τα δυο παιδιά που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του MasterChef 3, κλείνουν σήμερα ένα χρόνο κοινής πορείας.

Την αποκάλυψη έκανε με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαρία Μπέη. Η νεαρή μαγείρισσα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έγραψε:

“Για τους περισσότερους το 2020 ήταν μια χρονιά που θέλουν να ξεχάσουν , για εμένα όμως ήταν η καλύτερη γιατί την πέρασα μαζί σου.
Έναν ολόκληρο χρόνο ποιος άντεξε ποιον ??
Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι η νέα χρονιά να σας δώσει ότι σας στέρησε η προηγούμενη”.

Αυτό σημαίνει, πως τα δυο παιδιά είχαν ήδη δημιουργήσει τη σχέση τους όταν άρχισε να προβάλλεται το ριάλιτι μαγειρικής στις οθόνες μας. Το MasterChef 3 έκανε πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου με τους δυο τους να μετρούν ήδη ένα μήνα σχέσης. Αυτό φυσικά έχει εξήγηση αφού τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει ήδη αρκετό καιρό πριν την έναρξη της προβολής των επεισοδίων.

Read More

And More