Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Η δύσκολη μάχη με τον κορονοϊό και η εξομολόγησή τους στο Happy Day (video)

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι οι δύο σεφ της εκπομπής, Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες από την κουζίνα του Happy Day.

Τα δυο παιδιά-που είναι ζευγάρι και στη ζωή, όπως είναι γνωστό- βγήκαν μέσω skype στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μίλησαν για τη δυσάρεστη εμπειρία τους. Η Μαρία, μάλιστα, είναι εκείνη που περνά πιο δύσκολα σε αυτή τη «μάχη», συγκριτικά με τον Δημήτρη.

«Τώρα το περνάμε σχετικά ελαφριά. Τις προηγούμενες ημέρες, εγώ προσωπικά, δεν ήμουν τόσο καλά. Εμείς δεν είμαστε εδώ και 1 εβδομάδα στην εκπομπή. Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το rapid test και είχαμε βγει αρνητικοί» δήλωσε η Μαρία και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Για μένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, και ξυπνούσα με έναν πόνο στον λαιμό και πονούσε το στήθος μου. Δεν είχα γεύση».

«Ακόμα και σήμερα δεν έχω γίνει τόσο καλά. Νιώθω το μπούκωμα. Έχω βαλει πέντε κιλά μέικ απ. Πονάω λίγο. Ειδικά τα μάτια μου, νιώθω ότι τα βλέφαρά μου πέφτουν» συνέχισε η Μαρία, με τον Δημήτρη να συμπληρώνει: «Έχω μπούκωμα, συνάχι κανονικά».

Δες όλη την εξομολόγηση του ζευγαριού στο βίντεο:

Read More

And More