Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Τον απόλυτο έρωτά ζουν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος από την ημέρα που γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά τη συμμετοχή τους στο MasterChef.

Οι δύο μάγειρες που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο reality μαγειρικής πριν από δύο χρόνια παραμένουν μαζί ενώ ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει ενώ πλέον μένουν και κάτω από την ίδια στέγη.

«Το MasterChef μας βοήθησε πάρα πολύ και μας άνοιξε πολλές πόρτες. Μετά από δυο χρόνια δεν έχουμε φθαρεί και συνήθως μας παίρνουν επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι οπότε το MasterChef είναι ένα κίνητρο για να μας πάρει κάποιος στη δουλειά. Μαλώναμε, ο Δημήτρης ήταν στην κουζίνα, εγώ ήμουν στο υπνοδωμάτιο και τον έκανα unfollow μέχρι να μου ζητήσει συγνώμη», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρία Μπέη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα πραγματοποίησε μια σπάνια βραδινή έξοδος στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί κατά τη διάρκεια της βραδιάς ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί και στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More