Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψαν στο MasterChef: Η σχέση του ζευγαριού που άντεξε στον χρόνο

Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef, τρία χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ξέσπασε σε πανηγυρισμούς η σύντροφός του, Μαρία Μπέη, η οποία επίσης συμμετέχει στον φετινό κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού.

Δες την αντίδρασή της στο παρακάτω βίντεο:

Το 2020 o chef συμμετείχε στο MasterChef 4, από το οποίο μπορεί να μη κατάφερε να βγει νικητής, κέρδισε ωστόσο την καρδιά της Μαρίας Μπέη, με την οποία μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι. 

Η Μαρία Μπέη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στον μαγειρικό διαγωνισμό, είχε αποκαλύψει την προσέγγιση που της έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, πριν την πρώτη τους γνωριμία στο σπίτι του MasterChef.

«Στο παιχνίδι, αλλά δούλευα εδώ και έναν χρόνο με τον φίλο του. Είναι γύπας, με ακολούθησε στο Instagram πριν το παιχνίδι. Από αυτούς είναι», είχε δηλώσει η Μαρία Μπέη.

Δημήτρης Μπέλλος – Η στιγμή που αποχώρησε από το MasterChef 4:

Δημήτρης Μπέλλος – Η επιβεβαίωση για τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής, ο νεαρός chef είχε βρεθεί καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star, επιβεβαιώνοντας πως είναι ζευγάρι με τη Μαρία Μπέη και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι. Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μπέλλος.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Από το MasterChef στο Happy Day

Λίγους μήνες μετά το τέλος του MasterChef 4, το ζευγάρι δέχτηκε την πρώτη τηλεοπτική πρόταση να βρίσκεται στην κουζίνα του Happy Day, παρουσιάζοντας τις συνταγές της ημέρας για τους τηλεθεατές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της ομάδας της.

Η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021 με την παρουσιάστρια του Alpha να ανακοινώνει την αποχώρησή του ζευγαριού από την εκπομπή.

«Θέλω να ανακοινώσω κάτι στους τηλεθεατές, Με τη Μαρία και τον Δημήτρη συμπορευτήκαμε αυτούς τους πρώτους μήνες και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ αλλά δυστυχώς η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί, από τη Δευτέρα δεν θα τους βλέπετε πια στην εκπομπή. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και έχει να κάνει με μία συμφωνία που είχαν κάνει με την παραγωγή. Το λέω γιατί δεν υπάρχει δράκος, δεν υπάρχει καβγάς. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο παρασκηνιακά. Τους ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο», ήταν τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς και τα unfollow

Τον Απρίλιο του 2022 ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη παραχώρησαν συνέντευξη στο Happy Day, μιλώντας ανοιχτά για τις έντονες στιγμές της σχέσης τους.

«Μαλώναμε, ο Δημήτρης ήταν στην κουζίνα, εγώ ήμουν στο υπνοδωμάτιο και τον έκανα unfollow μέχρι να μου ζητήσει συγνώμη», ανέφερε η Μαρία Μπέη για τους τσακωμούς τους.

Για το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ναι, θα το πάρω το κορίτσι σε λιγάκι, θα αλλάξουμε και θα πάμε στην κουζίνα», είχε απαντήσει με χιούμορ ο Δημήτρης Μπέλλος.

Φωτογραφίες του ζευγαριού από το Instagram:

Read More

And More