Μαρία Μπέη – Πάνος Ιωαννίδης: Η νεαρή σεφ μαγείρεψε για τον μέντορά της ένα χρόνο μετά το MasterChef

Λίγους μήνες μετά το τέλος του MasterChef η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής, φαίνεται πως έχουν βρει ήδη τα πατήματά τους στο χώρο. Το νεαρό ζευγάρι βρίσκεται κάθε Πέμπτη σε γνωστό εστιατόριο του Φαλήρου και προκειμένου να μαγειρέψει για τους πελάτες, να γνωριστούν μαζί τους και να φωτογραφηθούν.

Χθες ωστόσο, είχαν να μαγειρέψουν για κάποιον εκλεκτό πελάτη που δεν είναι άλλος από τον μέντορα που είχε η Μαρία Μπέη στον διαγωνισμό, τον Πάνο Ιωαννίδη,

Η Μαρία Μπέη που είχε δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στον κριτή του διαγωνισμού, απόλαυσε το γεγονός πως έπρεπε να μαγειρέψει για εκείνον, και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένοι.

Μάλιστα η νεαρή σεφ, δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξή του.

“Ο μέντορας μου ή αλλιώς ο σεφουλης μου @ioannidispanos . Ένας σεφ που θαύμαζα και συνεχίζω να θαυμάζω . Δίπλα μου στο master chef αλλά και έξω από αυτό , στηρίζοντας μας στα πρώτα μας με τον Δημήτρη Μπέλλο. Σεφουλη μου σε ευχαριστούμε πολύ για όλα σ’αγαπω πολύ” ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη φωτογραφία τους η Μαρία Μπέη.

 

Read More

And More