Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Μαζί και ερωτευμένοι στη συναυλία του Μαζωνάκη [pics]

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που όμως προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που ενώ μετρά πάνω από είκοσι χρόνια κοινής πορείας έχει καταφέρει να διατηρήσει την αγάπη του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου παρά τις δυσκολίες που έχει κατά καιρούς αντιμετωπίσει.

Αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια του Ant1 κάνει γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων του Still Standing και ανυπομονεί για την σημερινή πρεμιέρα. Ο σύζυγός της είναι περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει και δεν σταματά να την στηρίζει. Το βράδυ του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός του Tlife απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την είσοδο του στο γήπεδο Tae Kwon Do, λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και η επιτυχημένη παρουσιάστρια πέρα από την επαγγελματική συνεργασία που είχαν στο YFSF, συνδέονται και από μια φιλική σχέση. Αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεφιζόπουλος έχουν βρεθεί πολλές φορές στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More