Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Με τις μαμάδες τους στο θέατρο! [pics]

Σε καλοκαιρινό mood Βρίσκονται αυτήν την περίοδο η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε με τον σύζυγό της για διακοπές. Οι δυο τους πριν ξεκινήσουν μάλιστα, τις βουτιές στα ελληνικά νησιά, έκαναν μια μίνι απόδραση στη Γαλλία.

Πριν το ταξίδι τους όμως, έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος και στήριξαν την Δέσποινα Βανδή. Το ζευγάρι, όμως, δεν πήγε μόνο του στο θέατρο, αλλά με εκλεκτή παρέα, αυτήν των… μαμάδων του!

Η Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου και η Αννίτα Μπεκατώρου είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν την παράσταση και έτσι το γνωστό ζευγάρι δεν μπόρεσε να τους χαλάσει χατίρι και έκλεισε εισιτήρια για όλους.

Έτσι, οι δυο συμπεθέρες απόλαυσαν την παράσταση από τις πρώτες θέσεις και διασκέδασαν με τις εντυπωσιακές ερμηνείες των πρωταγωνιστών! Ενώ, μετά το τέλος του έργου βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να συναντήσουν τους ηθοποιούς.

Δες φωτογραφίες:

Στο θέατρο με τις μαμάδες τους!

Read More

And More