Μαρία Μπεκατώρου: Η συγκλονιστική φωτογραφία με δάκρυα στα μάτια μετά το τέλος του YFSF

Το βράδυ της Κυριακής, είδαμε ένα υπέροχο show στον τελικό του YFSF Αll Star με  την Τάνια Μπρεάζου να στέφεται νικήτρια της μεγάλης βραδιάς. Η συγκίνηση όλων μεγάλη και πιο πολύ της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου.

Η Μαρία έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ έχει αγαπήσει αυτή την εκπομπή και πόσο πολύ θα της λείψει αν σταματήσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Η συγκίνηση της Μαρίας χθες στο φινάλε ήταν μεγάλη και την είδαμε όλοι. Ωστόσο η Κατερίνα Παπαμερή δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας συγκινημένη στην αγκαλιά της η οποία είναι συγκλονιστική!

Η Κατερίνα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τους: “Η Μαρία. Δεν είναι κολακευτική η φωτογραφία αλλά δεν την νοιάζει «άσε μας καλέ» θα έλεγε… Σε αυτή την αγκαλιά κρύβονται πολλά χρόνια, πολλά μα παρα πολλά γελια, δυνατές στιγμές, επιτυχιες, ελάχιστες αποτυχίες, φιλίες, εμπειρίες. Μαρία μου να είσαι ευχαριστημένη αυτό με νοιάζει κι ας έχεις χαλάσει ένα κουτί χαρτομάντιλα αυτή τη στιγμή
Photo credit ο πάντα πολύτιμος @alex_georgiadis_photograph”

Read More

And More