Μαρία Μπεκατώρου: “Κάποια στιγμή χαθήκαμε με τον Αντώνη και η Υβόννη μάς ξαναένωσε”

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένας από τους πιο εξωστρεφείς και αγαπητούς ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Όπως, όμως, δήλωσε και η ίδια στην συνέντευξή της στο περιοδικό People δύσκολα κάνει ουσιαστικές φιλίες. Μια από αυτές είναι η φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ. Οι δύο γυναίκες ήρθαν πολύ κοντά και σε εξίσου πολύ κοντινό χρονικό διάστημα, ενώ μάλιστα η Μαρία θα γίνει και νονά του παιδιού της Υβόννης και του Αντώνη Ρέμου.

Η γνωριμία τους έγινε πέρσι, όταν το όμορφο μοντέλο ήταν καλεσμένο στα Καρντάσιανς. Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη φορά που η Υβόννη έδινε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε αμέσως χημεία ανάμεσά τους.
“Παρότι γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, καταλάβαμε αμέσως πως έχουμε πολλά κοινά. Αυτό που μας έδεσε στην πορεία είναι τα ειλικρινή και αμοιβαία συναισθήματα που έχουμε αναπτύξει η μία για την άλλη. Όλον αυτό τον καιρό που γνωριζόμαστε, μοιραζόμαστε μόνο αλήθειες. Στο παρελθόν, εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους. Πλέον, πρέπει να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια για να μοιραστώ κάποιο μυστικό μου. Η Υβόννη ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απόλυτα ειλικρινής, έντονα συναισθηματική και χαίρομαι που βρήκαμε η μία την άλλη. Τη θεωρώ αδελφή μου”, λέει τρυφερά.
Μολονότι η Υβόννη είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, με αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό της, πάντα διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Η φιλία της με τη Μαρία είναι από τις ελάχιστες που έχει δημοσιοποιήσει, κάτι που δείχνει πόσο κοντά έχουν έρθει. Μάλιστα, ύστερα από πρόταση της Υβόννης, νονά της κόρης του ζευγαριού (που πιθανότατα θα πάρει το όνομα της κυρίας Ελένης, μητέρας του τραγουδιστή) θα είναι η Μαρία, αλλά και ο καλός φίλος του Αντώνη Ρέμου, επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης.

Η Μαρία και η Υβόννη έδεσαν για τα καλά και αναρωτιέμαι αν συνέβη το ίδιο και με τους δύο Αντώνηδες, το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, και τον coach του The Voice. “Τα πάνε πολύ καλά. Με τον Αντώνη, μάλιστα, είχαμε γνωριστεί πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή χαθήκαμε και η Υβόννη μάς ξαναένωσε”, λέει.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More