Μαρία Μπεκατώρου: Λίγο πριν την επιστροφή του “YFSF”, φωτογραφίζεται από τον Δημήτρη Σκουλό! [pics]

To Your Face Sounds Familiar επιστρέφει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1, με παρουσιάστρια γι’ ακόμη μια φορά την μοναδική Μαρία Μπεκατώρου! Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά της, καθώς όχι μόνο το Still Standing πάει από το καλό στο καλύτερο στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το show μεταμφιέσεων της πάει περίφημα. Ο έκτος κύκλος του YFSF αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Φεβρουαρίου, με κριτική επιτροπή τον Αλέξη Γεωργούλη, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Δημήτρη Σταρόβα και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας για έναν ξεχωριστό λόγο. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε φωτογράφιση – λογικά για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού – με φωτογράφο τον αγαπημένο κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό. Ο καταξιωμένος φωτογράφος έκανε μούσα του την Μαρία, η οποία αφέθηκε και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Η Μαρία Μπεκατώρου μέσα από τα Instagram Stories της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους backstage φωτογραφίες από το photoshooting στο κέντρο της Αθήνας και όπως θα δεις ήταν πανέμορφη!

Read More

And More