Μαρία Μπεκατώρου: Ο περίπατος που την ανανέωσε και το μήνυμα για τους φίλους της!

Μένει σπίτι με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο η Μαρία Μπεκατώρου και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την μη εξάπλωση του κορονοϊού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα, προσπαθεί να περνά όσο πιο δημιουργικά μπορεί το χρόνο με τον σύζυγό της και να απολαμβάνουν μαζί κοινές ασχολίες στο σπίτι.

Ωστόσο, η Μαρία Μπεκατώρου χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της, έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης για αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας. Κάνοντας ένα περίπατο στη φύση, η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε φωτογραφίες στα social media, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ξεχάσουν τις κακές αναμνήσεις. «Δεν θυμόμαστε μέρες, αλλά στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της.

Ενώ. Λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα συγκινητικό μήνυμα για τους φίλους της: «Η φιλία είναι τόσο σπουδαίο πράγμα. Να διαλέγεις και να σε διαλέγουν άνθρωποι σπουδαίοι και ξεχωριστοί. Να γελάς εκεί που δεν περιμένεις και η ψυχή τους ανοιχτή να σε ακούει, να σε καταλάβει, να σε βοηθήσει, να σε φωτίσει. Να τους κρατάτε τους φίλους σας και να τους αγαπάτε σαν το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή… Να τολμάς να πεις «για πάντα μαζί» και να μην φοβάσαι, ούτε να μετανιώνεις. Αυτά για απόψε. Σας ευχαριστώ. Ευγνώμων.

Υ.Γ. Εσείς ξέρετε!»

Read More

And More