Μαρία Μπεκατώρου: Σε χριστουγεννιάτικο event στα βόρεια προάστια για καλό σκοπό!

“Σπάσαμε το ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο μωσαϊκό από ευχές στο κόσμο!”¨, έγραψε στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου και ανέβασε μια φωτογραφία από το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο event του Σαββάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε για καλό σκοπό σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, που γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του με ένα ξεχωριστό ρεκόρ…
Το απόγευμα του Σαββάτου, πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι καλωσόρισαν μαζί τα Χριστούγεννα και διαπίστωσαν εάν έγινε πραγματικότητα ο στόχος που παρέα προσπάθησαν να πετύχουν: να καταρρίψουν το Guinness World Records για το μεγαλύτερο μωσαϊκό από κάρτες ευχών που έγινε ποτέ.

Το μωσαϊκό χαράς δημιουργήθηκε από τις ευχετήριες κάρτες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούσαν να τις βρουν σε διάφορα σημεία τις κάρτες και να συμπληρώσουν επάνω την ευχή τους, αλλά και να τις αγοράσουν από το κατάστημα του Οργανισμού στο 1ο επίπεδο, προκειμένου να τις χαρίσουν στους αγαπημένους τους αυτά τα Χριστούγεννα. Η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο τρίτος όροφος του εμπορικού κέντρο γέμισε ευχές και ένα νέο ρεκόρ Guinness μπήκε στην ιστορία.


Φυσικά την απονομή του βραβείου έκανε η Μαρία Μπεκατώρου. Ντυμένη στα κόκκινα, με δημιουργία Lynne, χαμογελαστή η παρουσιάστρια παρουσίασε την εκδήλωση και βοήθησε και εκείνη στο σημαντικό αυτό σκοπό για την ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More