Μαρία Μπεκατώρου: Στο θέατρο για να στηρίξει την Δέσποινα Βανδή! [pics]

Στο θέατρο «Άλσος» για να απολαύσει την Δέσποινα Βανδή και μια σειρά από ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια είδε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις και βρέθηκε στα παρασκήνια για να συναντήσει από κοντά την Δέσποινα Βανδή.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Μαρία Μπεκατώρου είπε τις εντυπώσεις της για την παράσταση στην αγαπημένη ερμηνεύτρια και πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

“Το δικό μας σινεμά”, το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

“Το δικό μας σινεμά”, είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του ’70

Read More

And More