Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκάλυψε για το YFSF και τον Αλέξη Γεωργούλη! [pics,vid]

Λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου του YFSF η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο βαφτιστικός της κυρίας» στο θέατρο Αθηναΐς και μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια του Ant1 με total black outfit και χαμογελαστή έκλεψε τις εντυπώσεις και απόλαυσε την παράσταση χαρίζοντας το πιο θερμό της χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές. Ωστόσο, η γλυκιά Μαρία Μπεκατώρου κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για το νέο Show του καναλιού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε: «Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη… Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο» και συμπλήρωσε: «Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ».

Τέλος, όσον αφορά την απόφαση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή, η Μαρία δήλωσε λακωνικά: «Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής, εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More