Μαρία Μπεκατώρου: Βόλτα στα νότια προάστια με τον σύζυγό της Αντώνη! [pics]

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Μαρία Μπεκατώρου περνά μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και δεν σταματά να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αποτελέι ένα από τα πιο όμορφα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν πως ο γάμος… δεν σκοτώνει τον έρωτα.

Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει δυναμικά και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν με το Still Standing. Το παιχνίδι του Ant1 που είναι σταθερά από τα πρώτα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν εξ αρχής το μεγάλο στοίχημα της Μαρίας Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μάλιστα χαίρεται τόσο πολύ με την  επιτυχία του παιχνιδιού και δηλώνει πως είναι στα καλύτερά της.

Παρόλα αυτά και το γλυκό Μαράκι περιμένει πώς και πώς τις γιορτές που πλησιάζουν για να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να περάσει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι στα νότια προάστια την ώρα που έκανε τη βόλτα του. Με casual εμφάνιση, οι δυο τους έδειχναν να χαλαρώνουν πολύ και ήταν full in love!

Read More

And More