Μαρία Μπεκατώρου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Μαρία Μπεκατώρου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics] | tlife.gr

Βραδινή έξοδο στο θέατρο έκανε την Τρίτη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του Still Standing και του Your Face Sounds Familiar που θα κάνει σε λίγο καιρό πρεμιέρα έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο θέατρο Ήβη για να παρακολουθήσει την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!»

Πρόκειται για την θεότρελη κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και φυσικά ήταν μέσα στις «to do» παραστάσεις που ήθελε να δει η Μαρία Μπεκατώρου.

Με chic λουκ και total black outfit η ανανεωμένη Μαρία Μπεκατώρου απόλαυσε την παράσταση και συναντήθηκε στα παρασκήνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Λίγα λόγια για το έργο:

“Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!”

«Η παράσταση περιέχει (όχι πάρα πολλές) αλλά  μερικές ακατάλληλες λέξεις – αργκώ. Επίσης αγγίζει θέματα ομόφυλων σχέσεων – αν τα παιδιά είναι ενημερωμένα για αυτές τις σχέσεις και έχουν συζητήσει για αυτά τα θέματα στην οικογένεια έχει καλώς, αλλιώς εξαρτάται από τους γονείς να αποφασίσουν κατά πόσο μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση ή όχι»…

READ more