Μαρία Πρωτόπαππα: Ο Σασμός, η ανατριχιαστική σκηνή ως Μαρίνα Βρουλάκη και το twitter – «Κάτι άλλαξε μέσα μου»

Στην εκπομπή ArtWeek και στη Λένα Αρώνη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Πρωτόπαππα. Η γνωστή ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Σασμός, μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Μαρία Πρωτόπαππα – Θέατρο

«Στο θέατρο μπήκα στα 18 μου. Έδωσα εξετάσεις τρέμοντας, ενώπιον των δασκάλων μου. Ήταν ο Γιώργος ο Λαζάνης ο οποίος που έδωσε πρώτος το πάτημα, το να μείνω στο θέατρο. Μου έδωσε τον πρώτο μου δυνατό ρόλο, όταν τελείωσα τη σχολή.

Εμείς δουλεύαμε βέβαια νωρίτερα. Μετά βρέθηκα με τον Μίμη Κουγιουμτζή. Με τι δική του ελαφράδα και τη γενναιοδωρία του. Έκατσα χρόνια εδώ στο θέατρο. Ήταν οικογένεια, με τα καλά, τα άσχημα, αλλά… αυτό εδώ το μέρος το θυμάμαι σαν χθες», ανέφερε για τις αναμνήσεις της στο Θέατρο Τέχνης, Κάρολος Κουν.

«Νομίζω ότι είμαι problem solver. Μου αρέσει να λύνω προβλήματα, από μικρή μου άρεσε αυτό. Εκεί βρίσκω μια πρόκληση. Επίσης νιώθω πως όταν υπάρχει μια κρίση, εκεί μπορώ να είμαι πιο ήρεμη και πιο αποτελεσματική. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Μαρία Πρωτόπαππα – Ηθοποιός από καλλιτεχνική οικογένεια

«Οι γονείς μου αγαπούσαν τις τέχνες. Ο μπαμπάς μου ζωγράφιζε, του άρεσε πολύ η μουσική. Της μαμάς μου, της άρεσε πάντα το ωραίο και η αισθητική. Με πήγαινε θέατρο, φρόντιζε να υπάρχουν τα χρήματα για να πηγαίνω στο μπαλέτο. Έκανε τις θυσίες της», παραδέχτηκε η ηθοποιός για τους γονείς της.

Όταν η Μαρίνα Βρουλάκη από τον Σασμό έγινε viral στο Twitter

Τέλος, η Μαρία Πρωτόπαππα αναφέρθηκε στη σειρά Σασμός, τον ρόλο της ως Μαρίνα Βρουλάκη η οποία πρόσφατα συγκλόνισε με την τραγική σκηνή πάνω από τον νεκρό γιο της.

«Κάτι άλλαξε μέσα μου από με την επικοινωνία αυτή του κόσμου. Δεν λέω τη λέξη “επιτυχία”, εγώ δεν στόχευσα σε κάτι να πω ότι πέτυχα. Αυτό δεν το στοχεύεις. Τι είναι αυτό; Πού ξέρεις τι θα νιώσει ο κόσμος;», ξεκαθάρισε για την αναγνωσιμότητα.

Όσο για τα σχόλια στο twitter: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος διψά για σεβασμό, εγώ αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος που συγκινήθηκε και μίλησε μέσα από τα social media, κατάλαβα ότι έμεινε ικανοποιημένος από μένα και τους τίμησα, κάνοντας όσο καλύτερα την δουλειά μου. Η απαξίωση είναι αυτή που δεν αντέχεται», είπε η Μαρία Πρωτόπαππα στην ΕΡΤ.

 

Read More

And More