Μαρία Πρωτόπαππα – Σασμός: Η αποκάλυψη για τη συγκλονιστική σκηνή με τον θάνατο του Πετρή – «Φαντάστηκα τον πόνο»

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας την «Μαρίνα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός».

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Gala και στη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που σημειώνει ο Σασμός και για τη συγκλονιστική στιγμή που η Μαρίνα έμαθε για τον θάνατο του Πετρή.

Πώς σου βγήκε αυτή η αντίδραση που συγκλόνισε το κοινό, όταν ως Μαρίνα έμαθες για τον θάνατο του Πετρή;

Ήθελα η Μαρίνα να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει, να μην αντιδρά άμεσα. Φαντάστηκα τον πόνο που μπορεί να μούδιασε κάποια αληθινά πρόσωπα. Είχα στο νου μου συγκεκριμένες γυναίκες και συνδύασα πραγματικές αντιδράσεις από ιστορίες-μαρτυρίες που μου διηγήθηκαν. Όταν μιλάς για αληθινούς ανθρώπους παίρνεις δύναμη.

Η Μαρία Πρωτόπαππα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είχε μιλήσει ξανά για την συγκεκριμένη στιγμή, λέγοντας: «Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κ. Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω» κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη…».

Read More

And More