Μαρία Σάκκαρη: «Ήμουν στο νοσοκομείο την Τρίτη» – Η τρυφερή αναφορά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στα Ημιτελικά του Open στη Ντόχα, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ταλαιπωρία με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Το τουρνουά δεν άρχισε με τον τρόπο που ήθελα. Ήμουν στο νοσοκομείο την Τρίτη όλο το πρωί», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Μαρία Σάκκαρη – Η περιπέτεια με την υγεία της

«Είχα έναν δυνατό πόνο χαμηλά στο στομάχι και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να παίξω. Ήταν πολύ άσχημο, πέθαινα. Τρεις ώρες πριν το ματς έφυγα από το νοσοκομείο και είπα ότι θα προσπαθούσα να παίξω, να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Τρεις μέρες μετά είμαι στα ημιτελικά. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση, γιατί δείχνει πόση πνευματική και σωματική δύναμη έχω, διότι ήταν μια πολύ δύσκολη Τρίτη. Είμαι καλύτερα τώρα, όχι 100%, ακόμα έχω κάποιους πόνους στο στομάχι. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω καλά με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα και χθες».

Στη συνέχεια η  Μαρία Σάκκαρη μίλησε και τον τρόπο που χειρίστηκε την ήττα από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης: «Ήταν, όπως φαντάζεστε, μια πολύ απογοητευτική ήττα. Παρόλο που η Ανέτ έπαιξε πολύ καλά, ήξερα ότι ήμουν πολύ κοντά στον τίτλο και πήρα τρεις μέρες ρεπό. Δεν έκανα τίποτα, μηδέν τένις. Έπρεπε, όμως να επιστρέψω στο tour, έπρεπε να ετοιμαστώ για αυτό το τουρνουά. Όσο συντομότερα ξεφορτώνεσαι τις αρνητικές σκέψεις μετά από ήττα σε τελικό, τόσο καλύτερα επιστρέφεις.

Η αναφορά στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη


«Όσο συντομότερα ξεφορτώνεσαι τις αρνητικές σκέψεις μετά από ήττα σε τελικό, τόσο καλύτερα επιστρέφεις. Αυτό ήταν που έκανα πολύ καλά. Απλά ήρθα εδώ, χαλάρωσα με την ομάδα μου και είναι εδώ και το αγόρι μου, κάτι που βοηθάει αρκετά. Απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ .

Πάντα μου παίρνει 24 ώρες για να είμαι ξανά καλά πνευματικά. Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν εντάξει, απλά χρειαζόμουν ξεκούραση διότι ο ημιτελικός και ο τελικός ήταν συνολικά 6.5 ώρες», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια περίεργη εβδομάδα, ακόμα και σήμερα ο Τομ μου είπε “είμαι περήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκες τον πόνο και όλη την κατάσταση, που ήσουν στο νοσοκομείο και μετά έπαιξα. Δεν περίμενα να παίξεις και είμαστε περήφανοι που έφτασες στα προημιτελικά”. Τώρα πιστεύω ότι είναι ακόμα πιο περήφανοι για τον τρόπο που έπαιξα», είπε μεταξύ άλλων, η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου.

Read More

And More