Μαρία Σολωμού: Αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά τις δηλώσεις της για την αεροπορική εταιρία

Μετά το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια κατά της αεροπορικής εταιρίας που έχασε την πτήση της και η Μαρία Σολωμού με ανάρτησή της στα social media μοιράστηκε την δική της εμπειρία, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τον σκύλο της, όπου και της ζητήθηκε το βιβλιάριο του τετράποδου.

Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου όπου και βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4.

Όπως απάντησε η Μαρία Σολωμού, όταν έκλεισε το εισιτήριο για την πτήση της δήλωσε κανονικά ότι θα ταξιδέψει με σκύλο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια υποσημείωση της εταιρίας ότι είναι απαραίτητα και το βιβλιάριο του τετράποδου.

«Όταν έκλεισα το εισιτήριο δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα και την ταυτότητα του σκύλου;» είπε η Μαρία Σολωμού.

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Δεν πάω Αμερική! Τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο και μετά την συνέντευξή της στην ΕΡΤ οι αντιδράσεις στο twitter συνεχίστηκαν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More