Μαρία Σολωμού: Αποκαλυπτική εμφάνιση στη χθεσινή πρεμιέρα της “Ευτυχίας”! Φωτογραφίες

Μια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό πραγματοποίησε η Μαρία Σολωμού, το βράδυ της Δευτέρας. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας “Ευτυχία” και τράβηξε τα φωτογραφικά φλας με την άκρως σέξι και αποκαλυπτική της εμφάνιση. Η όμορφη Μαρία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Βρε καλώς τους” στο Θέατρο Βρετάνια, μετά την αποχώρησή της από την “Βερβερίτσα”.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού στο Παλλάς, πιο σέξι από ποτέ, φορώντας ένα metallic μαύρο φόρεμα, το οποίο τόνισε το πλούσιο μπούστο της. Η ηθοποιός φαίνεται να χαμογελά ξανά μετά τον αθόρυβο χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη. Μάλιστα, η Μαρία βρέθηκε στο θέατρο συνοδευόμενη από τον γιο της, Αλέξανδρο! Φυσικά, ο μικρός δεν πόζαρε στους φωτογράφους και… γύρισε πλάτη για να μη φανεί το πρόσωπό του!

Δες φωτογραφίες:

Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και ακολουθεί τη ζωή της από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα και τις δύο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών και συνεργασιών της, που την καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More