Μαρία Σολωμού: Απολαυστική η πρώτη της απόπειρα για θαλάσσιο σκι στη Σκιάθο! [video]

Την πρώτη της απόδραση μετά την καραντίνα έκανε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός που τήρησε με ευλαβική προσοχή τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την μη εξάπλωση του κορονοϊού και έμεινε σχεδόν δυο μήνες στο σπίτι, έκανε την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην όμορφη Σκιάθο.

Μαζί με την καλή της φίλη και επίσης ηθοποιό Κατερίνα Θεοχάρη, η Μαρία Σολωμού ταξίδεψε ως τις Σποράδες και έκανε τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού στην όμορφη Σκιάθο. Εκτός από βόλτες στην παραλία και ηλιοθεραπεία, όμως, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και σε ένα πιο extreme… θαλάσσιο σπορ. Έτσι, έκανε την πρώτη της απόπειρα για θαλάσσιο σκι και τα video που ανέβασε στα social media ήταν απολαυστικό.

Φυσικά, στην αρχή όλα της φάνηκαν λίγο δύσκολα και λίγη γκρίνια υπήρξε… αλλά μετά τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειές ήρθε τελικά η δικαίωση και σαν άλλο «δελφίνι» η Μαρία Σολωμού έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά τις αθλοπαιδίες, ακολούθησε και ένα λουκούλλειο γεύμα σε γνωστό στέκι του νησιού με θαλασσινά και γλυκά που μας άνοιξαν την όρεξη…

 

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More