Μαρία Σολωμού: Δεν χάνει το χιούμορ της και στην καραντίνα! Το party και η βόλτα στον Λυκαβηττό!

Δεν χάνει το χιούμορ της ακόμη και στην καραντίνα η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μένει σπίτι με παρέα τον τετράποδο φίλο της και δεν σταματά να ανεβάζει video στο Instagram για το πώς θα μπορούσαμε να περνάμε τις μέρες και τις νύχτες στην καραντίνα με αισιοδοξία, χιούμορ και… χωρίς να βαριόμαστε!

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου δεν ήθελε να δει ταινίες ή τηλεόραση και αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο party… στο σπίτι! Μόνο για εκείνη. Ντύθηκε, στολίστηκε, έβαλε την αγαπημένη της μουσική, συνδέθηκε με τους φίλους της μέσω υπολογιστή και το ξέφρενο γλέντι ξεκίνησε με την Μαρία Σολωμού να χορεύει non stop και να ανεβάζει video στο instagram story της.

Την επόμενη μέρα, μάλιστα, ξύπνησε, ετοιμάστηκε και βγήκε βόλτα με τον σκύλο της, διαπιστώνοντας πως υπήρχε μεγαλύτερος συνωστισμός από αυτό που είχε συνηθίσει ως τώρα.

«Ναι εγώ εδώ στους λόφους του Λυκαβηττού. Τι ωραία που είναι σήμερα με τη ζέστη με όλα και με τον κόσμο του. καλά τα πάει αυτό το μαγαζάκι έχει γεμίσει… Παιδιά ηρεμήστε λίγο γιατί θα μας βάλουν αυστηρότερα μέτρα. Ένας ένας ή άντε δυο δύο όχι ολόκληρες παρέες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More