Μαρία Σολωμού: Είναι έξαλλη! Τι την έχει εξοργίσει;

Ως γνωστόν η Μαρία Σολωμού είναι μία γυναίκα που δεν μασσάει τα λόγια της. Είναι μία γυναίκα που συνηθίζει να μιλάει χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος και τις περισσότερες φορές δεν την νοιάζει κιόλας αν όλα αυτά που λέει είναι αρεστά στους άλλους ή όχι.

Η Μαρία Σολωμού είναι μία ηθοποιός που αν και βρίσκεται στην εγχώρια σόου-μπιζ δεν την νοιάζουν οι δημόσιες σχέσεις και το κυριότερο; Δεν έχει την μανία να είναι σε όλους αρεστή και δεν την ενδιαφέρει να είναι και… καλό κορίτσι. Αποτέλεσμα; Οταν κάτι την… χαλάει, δεν της αρέσει ή όταν με κάτι διαφωνεί, εννοείται πως δεν διστάζει στιγμή να το δηλώσει όσο πιο έντονα γίνεται.

Ετσι, σήμερα η Μαρία ήταν καλεσμένη στο “Πρωινό” και… ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε! Τι έχει συμβεί; Εχουν σταματήσει – προφανώς οριστικά – τα γυρίσματα της σειράς του Mega , “Μανα Χ ουρανού”, και οι ηθοποιοί δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους!

«Εκεί που προβάλλονταν τα επεισόδια, ξαφνικά σταματήσαμε. Δεν υπάρχει στοκ και είμαστε απλήρωτοι δυο μήνες. Δεν μας πληρώνουν, σταματήσαμε το γύρισμα, μας σταμάτησε η εταιρεία παραγωγής. Θα κάναμε 42 επεισόδια. Είμαστε στα 35 νομίζω. Θα θέλαμε πάρα πολύ να το συνεχίσουμε, είναι πάρα πολύ άδικο για τον κόσμο. Κανείς από εμάς δεν απαίτησε πολλά λεφτά. Είμαστε όλοι με πολύ λιγότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.
Στην συνέχεια, εξέφρασε την κατανόησή της για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση και συνέκρινε μάλιστα τα ποσά που έπαιρνε παλαιότερα με αυτά που παίρνει σήμερα. Η μείωση στα κασέ των ηθοποιών είναι τεράστια, αφού οπως είπε η ίδια : «Τα χρήματα που έπαιρνα για ένα επεισόδιο παλιά, το παίρνω τώρα το μήνα -σχεδόν, λίγο πιο κάτω».


Read More

And More