Μαρία Σολωμού: Με νέο look στην Εθνική Οδό για… καλό σκοπό!

Νέο λουκ και νέα σέξι εμφάνιση για την Μαρία Σολωμού. Η διάσημη ηθοποιός συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού και έκοψε τα μαλλιά της για να τα δωρίσει με σκοπό να γίνουν περούκες από φυσική τρίχα, που θα δοθούν στις γυναίκες που δοκιμάζονται από την ασθένεια.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών . Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα επιδοτήσουν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα, η Μαρία Σολωμού βοηθά και στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη καμπάνια, αλλά και γενικότερα για την ενημέρωση γύρω από την ασθένεια. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε σε γνωστό supermarket στην Εθνική Οδό και επικοινώνησε με τον κόσμο το ξεχωριστό αυτό project… για να Χαρίσει Δύναμη στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Και μπορεί πριν λίγες μέρες, η Μαρία να αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της παραμένει όμως το ίδιο κούκλα και εντυπωσιακή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στο ρόλο της στο θέατρο Βέμπο και την «Οικογένεια Addams» έχει κλέψει τις εντυπώσεις…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More