Μαρία Σολωμού: Η νέα της καθημερινότητα χωρίς τον Πάνο Μουζουράκη [pics]

Μαρία Σολωμού: Η νέα της καθημερινότητα χωρίς τον Πάνο Μουζουράκη [pics] | tlife.gr

Η Μαρία Σολωμού προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της ζωής της. Ποια είναι αυτά; Η καθημερινότητα χωρίς τον Πάνο Μουζουράκη. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει μετακομίσει στην Αμερική όπου κάνει βήματα για μία διεθνή καριέρα. Η αλλαγή που θα ερχόταν ήταν κάτι που γνώριζαν πολύ καιρό και είχαν προσπαθήσει και οι δύο να συνηθίσουν την ιδέα ότι θα ζουν χώρια. Δεν ήθελαν να πάρουν κάποια οριστική απόφαση όμως για τη σχέση τους. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει το μέλλον. Σίγουρα, η αρχή είναι δύσκολη και για τους δύο αφού τα τελευταία χρόνια έμεναν κάτω από την ίδια στέγη.

Όσο ο Πάνος Μουζουράκης κάνει τις καλλιτεχνικές του προσπάθειες στο Los Angeles, η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις αγαπημένες συνήθειές της.  Η ηθοποιός συνεχίζει να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και να περνά χρόνο με αγαπημένους φίλους. Το βράδυ της Τρίτης το TLIFE τη συνάντησε στην πρεμιέρα του «Πολυτεχνίτης και ετημοσπίτης» στο θέατρο Αθηνά.

Ο Θανάσης ένας φτωχός και αγράμματος επαρχιώτης έρχεται στην Αθήνα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Η Ρένα Νταλκά μεγάλο αστέρι του Μπουζουκιού τον βοηθάει να βρει δουλειά. Σερβιτόρος, φωτογράφος βοηθός φαρμακοποιού, αστυφύλακας μέχρι και διατητής αγώνων πυγμαχίας. Από γκάφα σε γκάφα κι από πλάκα σε πλάκα δεν καταφέρνει να στεριώσει πουθενά.

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σοφία Βογιατζάκη και Νικολέτα Καρρά.

Μαζί τους: Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Θεοχάρη, Τάκης Βλαστός, Βασίλης Γιακουμάρος, Μαριλένα Ράδου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more