Μαρία Τσουρή – Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σήμερα.Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο κτήμα Άλσος Νυμφών στον Άγιο Στέφανο και όλα είναι ήδη έτοιμα.

Το ζευγάρι θα έχει την χαρά να έχει στο γάμο του και τον μονάκριβο γιο του, Κωνσταντίνο. Αυτό είναι που κάνει πιο ιδιαίτερο το γάμο τους αφού το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό πριν από περίπου δύο χρόνια. Τότε, η Μαρία ήταν έγκυος.

To TLIFE επικοινώνησε με την μέλλουσα νυφούλα λίγες ώρες πριν από το μυστήριο και μας εκμυστηρεύτηκε ότι όλα είναι έτοιμα.

Όσον αφορά το νυφικό της δεν θέλησε να μας πει λεπτομέρειες για να μην χαλάει την έκπληξη στον γαμπρό. Αυτό που μας αποκάλυψε όμως είναι ότι το πήρε έτοιμο και δεν το σχεδίασε κάποιος ειδικά για εκείνη!

To bachelor της νύφης στη Μύκονο

Τρεις εβδομάδες πριν από τον γάμο της, η Μαρία ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων με τις παιδικές της φίλες. Η αθλήτρια του πόλο πραγματοποίησε στη Μύκονο το bachelor party της.

Στην παρέα της ήταν οι παιδικές της φίλες και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και το πρώτο τους μπάνιο.

Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν έλειψε και το beach volley! Δες φωτογραφίες εδώ!

Η Μαρία και ο Παναγιώτης μιλούν για τον γάμο τους και περιγράφουν την ιστορία αγάπη τους!

Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μιλούν για τον θρησκευτικό τους γάμο ενώ αποκαλύπτουν πως γνωρίστηκαν και πως η σχέση τους είχε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Read More

And More