Μαρία Τζομπανάκη: Πρεμιέρα με το σύζυγο και το γιο της στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Η νιόπαντρη Μαρία Τζομπανάκη δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της για τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη και πλέον απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου του. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μάλιστα στην θεατρική πρεμιέρα της συζύγου του στο Ηρώδειο και την θαύμασε στο έργο “Ντελικανής” του Μανώλη Σκουλούδη.

Ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα με την παραδοσιακή μουσική πανδαισία της Κρήτης. Με 26 ηθοποιούς, 30 χορευτές και 15 μουσικούς επί σκηνής, η παράσταση μάς μεταφέρει στην Κρήτη του ’50, για να παρακολουθήσουμε την απότομη ενηλικίωση ενός παιδιού στο στενό κοινωνικό περιβάλλον της Κρήτης. Μέσα από κωμικά και δραματικά επεισόδια, ακολουθούμε τα βήματα του – νιόβγαλτου στον έρωτα – Ντελικανή, έως την ανέλιξή του σε σύμβολο της αιώνιας νεότητας.

Από το πλευρό της Μαρίας Τζομπανάκη δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν μάλιστα εκείνος που την παρέδωσε νύφη στον Γιάννη Βάλβη και φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μία ζεστή σχέση. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στη μητέρα του αλλά κι εκείνη στον γιο της!

Η Μαρία δεν μπόρεσε να κρύψει όμως και τα συναισθήματά της για την σύζυγό της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές στο καμαρίνι της μετά το τέλος της παράστασης.

Read More

And More