Mariah Carey: Κατηγορίες εις βάρος της για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά!

Κάθε μέρα διαβάζουμε νέες καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις από ισχυρούς άνδρες του Hollywood και της showbiz. Αυτή την φορά κατηγορούμενη είναι η Mariah Carey και θύμα της φέρεται πως είναι ο Michael Anello, ο πρώην σωματοφύλακάς της. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Michael κατηγορεί την διάσημη σταρ πως όχι μόνο τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, αλλά τον γελοιοποιούσε και τον δυσφημούσε σε κάθε ευκαιρία, φωνάζοντάς τον πολλές φορές ακόμη και Ναζί!

Μάλιστα, ο πρώην σωματοφύλακας της Mariah Carey δεν σταματάει σε αυτά, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο η τραγουδίστρια του χρωστάει πάνω από 220.000 δολάρια για τις υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2017.
Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση, ο ίδιος περιγράφει πως, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Cabo San Lucas, η διάσημη σταρ ζήτησε βοήθεια από τον Michael με τις αποσκευές στο δωμάτιό της. Όταν, όμως εκείνος μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, η Mariah Carey τον υποδέχτηκε φορώντας μόνο εσώρουχα, ενώ φέρεται πως του είπε πως ο ένας ανήκει στον άλλο. Ο πρώην πια σωματοφύλακάς της ισχυρίζεται πως εκείνη επέμεινε αρκετά και τελικά αυτός κατάφερε και έφυγε.
Όπως αναφέρει το TMZ, εκπρόσωποι της Mariah Carey δήλωσαν πως η διαδικασία αποπληρωμής έχει ξεκινήσει και πως έχουν φτάσει σε μία συμφωνία με την εταιρεία security που διαθέτει ο Michael Anello. Για την σεξουαλική παρενόχληση δεν έκαναν κανένα σχόλιο…

Read More

And More