Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου

Απάντηση στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της στο ταξίδι με τον Σάκη Κατσούλη στην Τήνο το καλοκαίρι έδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στη Secret των Παραπολιτικών, η πρώην Survivor παραδέχτηκε πως ένα πιο μακρύ φόρεμα, δεν θα την έκανε πιο πιστή.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Γιατί πήγατε στην Τήνο; 

Πήγαμε γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και θέλαμε πολύ να πάμε. Ανάψαμε τις λαμπάδες μας και προσευχηθήκαμε. Εύχομαι η Παναγία να προστατεύει όλον τον κόσμο.

Κάποιοι σας άσκησαν έντονη κριτική επειδή το ανεβάσατε στο Instagram.

Το Instagram είναι μια προσωπική πλατφόρμα, όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανεβάσει στιγμές από τη ζωή του. Όπως μοιραζόμαστε στιγμές που αφορούν την καθημερινότητά μας, έτσι θέλαμε να μοιραστούμε και αυτό με τον κόσμο. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πολύ κι είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα, σέβομαι το ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ό,τι θέλει. Εμείς πήγαμε στο μοναστήρι της Τήνου διότι είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό αφού, όπως σου είπα, με είχαν βαφτίσει εκεί. Με είχαν τάξει οι γονείς μου. Είμαστε τέσσερα αδέλφια. Δύο αγόρια δίδυμα 49 χρόνων, εγώ που γεννήθηκα ύστερα από 21 χρόνια και η αδελφή μου που γεννήθηκε έπειτα από 23 χρόνια.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ήσουν ακατάλληλα ντυμένη. Σε ενόχλησε;

Δεν με ενόχλησε καθόλου. Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν. Ένα μακρύ φόρεμα δεν νομίζω ότι θα με έκανε πιο πιστή. Άλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός, «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά».

 

Read More

And More