Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος της περιπέτειάς της με τον κορονοϊό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Η πρώην Survivor και σύντροφος του Σάκη Κατσούλη έχει έντονους πόνους στο στομάχι της.

«Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι. Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από το Instagram.

«Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι. Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει» πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες το σχετικό βίντεο από το Instagram της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:

Read More

And More