Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor All Star – «Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή»

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Survivor All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η νεαρή γυμνάστρια που αναδείχτηκε τρίτη αλλά δεν στενοχωρήθηκε καθόλου γιατί ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης κέρδισε το έπαθλο, ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε.

Ειδικότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοινοποίησε μία σειρά από φωτογραφίες της από στιγμές της στο ριάλιτι επιβίωσης κι έγραψε: «Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του… ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια και είμαι πολύ περήφανη που τα ξεπέρασα και έφτασα μέχρι το τέλος!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και δεν έπαψε να μας πιστεύει ούτε λεπτό! Υ.Γ. Σημασία στην ζωή δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω!».

Δες την ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (@marialena.rou)

«Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω. (…) Τα μηνύματα αγάπης είναι ατελείωτα και είναι χρέος μου να απαντήσω και να σας αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν ή όπως κάποιοι θέλησαν να τα βγάλουν… δεν θα τα προσπεράσω! Θα μιλήσω γιατί όπως είπα είναι κρίμα και άδικο! Σας αγαπώ ρεεε!»» είχε πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα stories της.

Read More

And More