Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το μήνυμα στήριξης στον Σάκη Κατσούλη μετά την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Σάκης Κατσούλης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 29/08 την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο νικητής του Survivor All Star τόνισε ότι αποδέχτηκε με την τιμητική πρόταση για να είναι ψηφοδέλτιο.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής.

Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές. Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό!

Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ. Χωρίς πολλά λόγια, με έργο! Και με οδηγό το Νίκο Χαρδαλιά να πάμε την Αττική Μπροστά» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Το μήνυμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να δείξει τη στήριξή της στον σύντροφό της, γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω για σένα! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή φοβήθηκα με αυτή σου την απόφαση και το ξέρεις! Αλλά σου έχω τόσο πολλή εμπιστοσύνη που ξέρω ότι θα τα καταφέρεις κι εκεί! Θεωρώ πως θα κάνεις το καλύτερο που περνάει από το χέρι σου με πίστη, δουλειά και αφοσίωση! Σίγουρα θα δούμε πράξεις κι όχι λόγια. Και δεν το λέω για να το πω, απλά σε ξέρω καλά. Ξέρω ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, αν δεν γίνει πράξη, δεν θα σταματήσεις! Σε θαυμάζω γι’ αυτό! Θα είμαι δίπλα σου στα πάντα! Εδώ για να σε στηρίζω σε κάθε σου ξεκίνημα! Καλή αρχή αγάπη μου!» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες παρακάτω όσα έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη:

Read More

And More