Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Βγήκα αληθινή με τον Τζέιμς, αισθάνομαι δικαιωμένη»

Για το τέλος της φιλίας του Τζέιμς Καφετζή με τον Νίκο Μπάρτζη μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία δήλωσε πως αισθάνεται δικαιωμένη αφού όπως είπε και στην δική της περίπτωση όπως και σε αυτή της Άννας – Μαρίας ο Τζέιμς Καφετζής έβγαλε στη φόρα πράγματα που του είχαν εμπιστευτεί.

«Νομίζω ότι τα παιδιά ξέρουν καλύτερα οπότε ότι και να πω εγώ μπορεί να είναι και λάθος. Επειδή ο Νίκος αναφέρθηκε σε εμένα, μπορώ να πω ότι ισχύει αυτό που είπε, το είχα πει και εγώ στο παρελθόν και βγήκα αληθινή. Ίσως ακόμα και τώρα να εμπιστευόμουν λάθος άτομα, μου έδωσε ένα μάθημα όλο αυτό. Από την ώρα που έκανε αυτό ο Τζέιμς του είχα εμπιστευτεί κάποια πράγματα, εκείνος τα έβγαλε στη φόρα…» είπε αρχικά η Άννα Μαρία και συνέχισε,

«Λογικό ο Νίκος να συνδέει την περίπτωσή μου με της Άννας Μαρίας γιατί και τα δυο είναι πολύ λεπτά και προσωπικά. Η Άννα – Μαρία απ΄ότι είδα δημοσίευσε μια φωτογραφία την ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών, θέλω να της πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο που βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να το κάνει, θέλει μεγάλα κότσια. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Νίκου ως προς τον Τζέιμς γιατί δεν ήθελε να αναπαραχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που είπε η ίδια η Άννα – Μαρία. Ο Τζέιμς δε ξέρω γιατί το έκανε, τι σκοπό μπορεί να είχε, μπορεί να του βγήκε και αυθόρμητα, να μην το σκέφτηκε και να μην το φίλτραρε σωστά.

Πίστευα ότι κάποια στιγμή – τα είχα πει και μέσα στο παιχνίδι – ότι ο Νίκος θα καταλάβει κάποια πράγματα και χαίρομαι που τα κατάλαβε έστω και αργά. Αισθάνομαι λίγο δικαιωμένη γιατί η εικόνα που είχε βγει προς τα έξω ειδικά για τον Σάκη, δεν ήταν κάτι που τον αντιπροσώπευε και όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί από τον Τζέιμς φάνηκε ότι δεν ήταν αλήθεια».

Read More

And More