Μαριάννα Γουλανδρή: Απαθανατίζει την κόρη της και τον άντρα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στην Αθήνα περνούν τις άγιες αυτές ημέρες η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της, Φίλιππος Λαιμός. Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και αυτά τα Χριστούγεννα και όχι άδικα, καθώς τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια ήρθε στη ζωή του η κορούλα του! Το κορίτσι τους είναι άλλωστε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του σπιτιού και οι γονείς της δεν της χαλούν χατίρι.

Μετά το γάμο της Αναστασίας Καίσαρη όπου παρευρέθηκε η Μαριάννα με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, αλλά και το μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ, που διοργάνωσε μαζί με την γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Γουλανδρή έκανε ένα μικρό οικογενειακό ταξίδι! Αυτές τις ημέρες όμως βρίσκεται πίσω στο σπίτι της στην Αθήνα και μάλιστα μοιράστηκε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Ο σύζυγός της κρατά στην αγκαλιά του την κατάξανθη κόρη της, μπροστά από το εντυπωσιακό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο και όπως θα δεις η Χριστιάνα έχει μεγαλώσει αρκετά! Με αυτή τη φωτογραφία η Μαριάννα θέλησε να μας ευχηθεί “Καλά Χριστούγεννα”!

Read More

And More