Μαριάννα Γουλανδρή: Απόδραση με το σκάφος στη Ζάκυνθο! [pics]

Τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και την μικρή Χριστιάννα έχει ξεκινήσει ήδη η Μαριάννα Γουλανδρή και είναι πολύ χαρούμενη. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μετά από μια στάση στο Capri της Ιταλία επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει οικογενειακές διακοπές με το σκάφος στα ελληνικά νησιά.

Λάτρης της γενέτειράς της, η Μαριάννα έχει μεταδώσει την αγάπη της για καθετί ελληνικό και στην 16 μηνών  κορούλα της που είναι φυσικά η μεγάλη της αδυναμία. Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων -και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας-  ζει  ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, αλλά τα καλοκαίρια της έχουν πάντα χρώμα… ελληνικό.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, ανέβασε και μερικές άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην όμορφη Ζάκυνθο. Η ίδια με φόντο το διάσημο ναυάγιο έβγαλε μια φωτογραφία όπου μας δείχνει τα αγαπημένα κοσμήματα της καλοκαιρινής συλλογής της.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστό για εκείνη και τον σύζυγό της μιας και η κόρη τους έχει μεγαλώσει λίγο και χαίρεται το παιχνίδι και τις βουτιές με τους γονείς στα γαλανά νερά.

Read More

And More