Μαριάννα Γουλανδρή: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια της μικρής Χριστιάννας! [pic]

Η μικρή τους κόρη είναι η αδυναμία τους και όχι άδικα. Ο λόγος για τον Φίλιππο Λαιμό και την Μαριάννα Γουλανδρή που δεν σταματούν να περνούν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με την μικρή Χριστιάννα. Το κορίτσι τους είναι άλλωστε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του σπιτιού και οι γονείς της δεν της χαλούν χατίρι.

Καθώς όμως, η μικρή μεγαλώνει, αποκτά τις αγαπημένες της συνήθειες. Μια από αυτή είναι και τα παραμύθια που λατρεύει να ακούει από τον μπαμπά και την μαμά. Και μάντεψε ποια είναι η αγαπημένη της ηρωίδα… Μα φυσικά η “Peppa το Γουρουνάκι”.

Όλοι η οικογένεια, μάλιστα, ταξίδεψε αυτές τις μέρες. Μετά το γάμο της Αναστασίας Καίσαρη όπου παρευρέθηκε η Μαριάννα με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, αλλά και το μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ, που διοργάνωσε μαζί με την γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Γουλανδρή έφυγε αερποπορικώς με τον σύζυγο και την κόρη της.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης της με το αγαπημένο της βιβλίο.

Δες κι εσύ:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More