Μαριάννα Γουλανδρή: Εντυπωσιακή εμφάνιση στα γενέθλια φίλης της στην Οξφόρδη!

Στην Ελβετία και στο απόλυτο χειμερινό θέρετρο των rich and famous βρέθηκαν για τις μέρες των γιορτών η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός. Το αγαπημένο ζευγάρι που έκανε αλλαγή του χρόνου με την μικρή Χριστιάννα στο εξωτερικό, απόλαυσε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και διασκέδασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Μετά το ταξίδι στις Άλπεις, όμως, το ζευγάρι επέστρεψε με όλη την οικογένεια στην Αγγλία και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ωστόσο, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ο σύζυγός της, βρήκαν λίγο χρόνο για μια βραδινή έξοδο για δύο. Το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια της καλής φίλης της Μαριάννας, Lily Fortescue. Η διάσημη δημιουργός και σχεδιάστρια γνωστής εταιρείας εσωρούχων γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με ένα χλιδάτο πάρτυ στο Soho Farmhouse στην Οξφόρδη και έγινε το talk of the town.

Και φυσικά, η εντυπωσιακή Μαριάννα Γουλανδρή ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτυ και μας έδωσε μια γεύση από όλα όσα έζησε εκεί. Όσο για το outfit που επέλεξε ήταν total black και ιδιαίτερα κομψό!

Δες φωτογραφίες:

Και το πάρτυ συνεχίζεται!

Read More

And More