Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Οικογενειακή απόδραση στην Ιθάκη! [pics,vid]

Διακοπές στα ελληνικά νησιά μαζί με την μικρή τους πριγκίπισσα κάνουν το φετινό καλοκαίρι η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός. Το αγαπημένο ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Φλεβάρη του 2017 στο Λονδίνο και πριν από πέντε περίπου μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί είναι στα καλύτερά του.

Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη δεν χορταίνει να περνά χρόνο με την κορούλα της, την μικρή Χριστιάννα, ενώ ο σύζυγός της δεν χαλά ποτέ χατίρι στα κορίτσια του! Το ζευγάρι μάλιστα, βάφτισε σε στενό οικογενειακό κύκλο την μικρή στις Σπέτσες και τώρα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά.

Αρχικά το ζευγάρι, έκανε ένα tour στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, κάνοντας μια στάση στη Σύμη και τους Λειψούς στα Δωδεκάνησα και τώρα ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους.

Η Μαριάννα Γουλανδρή, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και video από τις βουτιές στην Ιθάκη, αλλά και τα παιχνίδια στο νερό με τον σύζυγό της. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τα αγαπημένα της κοσμήματα του καλοκαιριού και αποκάλυψε ενθουσιασμένη πως βρίσκεται σε ένα από τα πιο μαγικά μέρη στα Επτάνησα!

Δες video:

Δες φωτογραφίες:

 

 

Read More

And More