Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Βαφτίζουν την κόρη τους το καλοκαίρι

Η ευτυχία της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Το λαμπερό ζευγάρι και αγαπημένο μέλος του διεθνούς jet set βιώνει μοναδικές στιγμές μετά τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας. Η οικογένεια ζει πια μόνιμα στην Αθήνα και η καθημερινότητά τους διαμορφώνεται έχοντας δίπλα τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτά που θα είναι στο πλευρό τους και σε μία ακόμα όμορφη στιγμή της ζωής τους που είναι η βάφτιση της μικρής.

Η εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ο νεαρός εφοπλιστής θα βαφτίσουν το πρώτο τους παιδί. Το όνομα αυτής θα είναι Χριστιάνα, από τη μητέρα της Χριστιάνα Γουλανδρή. Τη γυναίκα που, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει η ευτυχισμένη μανούλα, έχει διαμορφώσει την αισθητική της.

Το μυστήριο, σύμφωνα με το Thema People και το ρεπορτάζ της Μαρίας Λεμονία, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ερμιόνη. Η guest list φυσικά θα περιλαμβάενι ηχηρά ονόματα τπου εφοπλιστικού κόσμου όπως αυτά της Λάουρας Μαυροπούλου και του Γιάννη Δραγνή, της Τόνιας Βασιλοπούλου και του επιχειρηματία ΓΙάννη Τσαούση αλλά και της Τατιάνας Μπλάτνικ και του πρίγκιπα Νικόλαου.

https://www.instagram.com/p/Bgl3wAOAe4_/?taken-by=mariannagofficial

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ αρκετοί από τους καλεσμένους θα διακόψουν τις καλοκαιρινές τοςυ διακοπές για να δώσουν το παρών στη βάφτιση και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά σχεδιάζονται από τη μητέρα του μωρού που ήρθε στον κόσμο στα μέσα Μαρτίου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και ο Σάκης Ρουβάς που ακούγεται πως θα αναλάβει την μουσική επιμέλεια της βραδιάς. Άλλωστε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συνδέεται με στενή φιλία αλλά και κουμπαριά με την γιαγιά της Μαριάννας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164