Μαριάννα Γουλανδρή: Η οκτώ μηνών κόρη της διαλέγει κοσμήματα! [pics]

Κι όμως η μικρή Χριστιάννα μπορεί να είναι μόλις οκτώ μηνών αλλά φαίνεται πως έχει πάρει το γούστο της διάσημης μαμάς της. Ο λόγος για την κόρη της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού που έχει γίνει η μασκότ της οικογένειας. Η μικρή μάλιστα, λατρεύει να παίζει με τους γονείς της και φυσικά με τα κοσμήματα που σχεδιάζει η μαμά της.

Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που έχει επιστρέψει με την οικογένειά της στην Αθήνα, συνεχίζει την ενασχόληση με το σχεδιασμό των κοσμημάτων της και πρόσφατα επισκέφτηκε το Λονδίνο για μια ξεχωριστή φωτογράφηση. Και μπορεί να έχει κοντά της μια πολύ έμπειρη ομάδα που την βοηθά με τη δημιουργία και την προώθηση των δημιουργιών της, ωστόσο, η κόρη της φαίνεται να είναι ο πιο αυστηρός κριτής της.

Η Μαριάννα μάλιστα, χαρούμενη ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία με την μικρή Χριστιάννα να παίζει με τα κοσμήματά της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παίζοντας με τα παιχνίδια της μαμάς».

Όσο για τη ζωή στην Αθήνα; Η Μαριάννα Γουλανδρή φαίνεται να έχει προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα, μετά και τον ερχομό της μπέμπας της και να απολαμβάνει τις βόλτες σε αγαπημένα στέκια στην καρδιά της πρωτεύουσας!

Read More

And More